Sacarest  Evolutionair Centrum 
  
Terug naar Homepage Sacarest 

 

 

Accommodatie & aanvullende informatie

 

 

bullet

In Sacarest zijn in het grote gebouw 9 slaapkamers voor 1 á 2 personen.

bullet

De badkamer wordt met anderen gedeeld.  

bullet

Je kunt ook in de ruime vallei kamperen in een eigen tent.

bullet

De vermelde begindatum van een programma is de aankomstdag. Het programma begint de dag erna, tenzij anders vermeld. De vermelde einddatum is de vertrekdag. Soms is het mogelijk om een dagje eerder te komen of langer te verblijven. Dit is niet mogelijk zonder duidelijk schriftelijke overleg vooraf. Verblijven in Sacarest  kan alleen met schriftelijke reservering.

bullet

Het kleinschalige Sacarest  biedt onderdak aan ca. 15 gasten. De drie dagelijkse maaltijden worden op vaste tijden gebruikt in het eigen restaurant. Het menu wordt zorgvuldig samengesteld in gezonde home-cooking stijl, en is vegetarisch, met aandacht voor een ecologische produktiewijze.  We willen het gebruik van alcohol ontmoedigen omdat het ontwikkelen van bewust-zijn ons doel is. Daarom wordt er op Sacarest geen alcohol meer gebruikt en willen we onze gasten uitnodigen dit zelf ook te ervaren. Graag willen we vragen om respect voor onze zienswijze. We adviseren je een minimum aan bagage mee te brengen omdat je in Sacarest  weinig nodig hebt. Voor een koele voor- of najaarsavond is wel een trui nodig.

bullet

Sacarest ligt in de provincie Alicante. In dit deel van Spanje heerst bijna altijd een zonnig klimaat. Het najaar en late voorjaar zijn zeer mild. De zeewatertemperatuur is hier de hoogste van de westelijke Middellandse Zee.  Aanreizen via Alicante (vliegveld).  Gebruik om je op te geven s.v.p. het inschrijfformulier . Gebruik ‘Bijzonderheden’ b.v. voor een speciale wens.

bullet

Faciliteiten: er zijn zitkamers, groepsruimten, een meditatieruimte, een bibliotheek, een kleine videotheek. De omgeving biedt uitgebreide wandelmogelijkheden en een gevarieerd culinair aanbod.

bullet

Beddengoed gelieve zelf mee te nemen. Dekens zijn aanwezig.

bullet

Taxiservice (halen/brengen van/naar vliegveld Alicante) is soms mogelijk, stuur hiervoor een mailtje naar Sacarest.

bullet

Een goede en ecologisch verantwoorde manier van reizen naar Spanje is met de Bus i.p.v. het vliegtuig. Er zijn diverse busmaatschappijen die pendeldiensten aanbieden tussen Nederland en de Costa Blanca, zoals Freeline Concordia (0402 554 466), Van Ham (0478 581 725) en Eurorapide (0302 414 747).

bullet