Sacarest  Evolutionair Centrum 
  
Terug naar Homepage Sacarest 

 

 

Deelnemingsvoorwaarden en prijzen

 

 

bullet

Inschrijving en reservering: Gebruik s.v.p. het inschrijfformulier. Zodra we je inschrijfformulier en het inschrijfgeld van 150 euro hebben ontvangen en er nog plaats is, is je plek als deelnemer aan een workshop en/of als verblijfsgast gereserveerd. Inschrijven kan maximaal twaalf maanden van te voren.

bullet

Wachtlijst: Als de workshop vol is, is het mogelijk om op een wachtlijst te komen staan. Kom je die keer niet aan de beurt, dan kun je je inschrijfgeld doorschuiven naar een andere workshop of terug krijgen. Zodra er een plaats voor je vrij komt, beschouwen wij je als deelnemer.

bullet

Annulering: Wanneer je je verblijf of reservering voor een workshop annuleert, wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd. Uw inschrijving kan worden afgewezen doordat Sacarest is volgeboekt of doordat een workshop niet door kan gaan; in dat geval storten wij het reeds ontvangen inschrijfgeld terug of kunt u op een wachtlijst komen.

bullet

Prijzen: Sacarest  hanteert geen prijzen. We vragen een Dana-bijdrage in de vorm van financiŽn. Geven in vrijheid is een centrale menselijke kwaliteit en oefening. Onze gasten worden uitgenodigd zelf hun bijdrage (voor verblijf en workshop) te bepalen, b.v. door af te stemmen op wat voor henzelf mogelijk is en wat Sacarest nodig heeft om te kunnen voortbestaan, zodat anderen na hen ook deze plek kunnen benutten. Een bijdrage kan tijdens een bezoek aan Sacarest worden gedaan of erna als je weer thuis bent. Op verzoek helpen we u graag met het begrip Dana als u hier bent. Voor iedere groep wordt, indien gewenst, een informatieavond ingericht. U kunt ook elders op deze site informatie over Dana vinden

bullet

Assistentie: iedereen die in Sacarest verblijft, wordt verzocht dat hij af en toe meehelpt met de afwas in het restaurant. Verder wordt ieder ook verzocht om tijdens het verblijf zelf de kamer/badkamer netjes te houden. Dekens  zijn aanwezig; handdoeken en lakens dient u zelf mee te brengen.

bullet

Kamerindeling: We doen wat mogelijk is om aan uw wensen tegemoet te komen. Indien u een speciale wens heeft, kunt u dat op het inschrijfformulier aangeven bij bijzonderheden.

bullet

Eigen verantwoordelijkheid: Iedereen die op Sacarest verblijft is verantwoordelijk voor zijn eigen veranderingsproces. Sacarest is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele opgelopen schade, letsel of nadelige gevolgen tijdens of na een verblijf.